Barion Pixel
+

Gyártás és a webshop 05.18 és 05.28 között ZÁRVA TART! Utolsó csomagfeladás 05.17 (péntek)

MÁGNESES ALAPANYAGOK

Mágnesfólia és ferritmágnes rendelhető többféle kivitelben és vastagságban.

MÁGNESFÓLIA

Mágnesfóliák tekercsben vagy méretre vágott kivitelben, öntapadósan vagy normál állapotban, több féle vastagságban. A mágneses fólia rugalmas anyag, mely mágneses tulajdonságokkal rendelkezik. Rugalmas kompozit anyagból készült, amely vonzza a fémtárgyakat. Főbb előnyei közé tartozik a fémfelületekhez való tapadó képessége, ami lehetővé teszi ideiglenes mágneses felületek létrehozását különféle tárgyakon. A mágneses fóliát például reklámhordozóként, gyakorlati alkalmazásokban vagy dekorációs tárgyaknál használják. Felhasználási példák: Mágneses „matricák” autóreklámok esetén, mágneses táblák és címkék gyártása raktárakba, irodákba, mágnestáblák hűtőszekrényekre, hordozható oktatási segédeszközök fémtáblákhoz, fémfelületek díszítése stb. Mágneses fóliáink garantáltan a legjobb minőségűek, ami biztosítja azok megbízható és hosszantartó mágneses tulajdonságait. Szívesen személyre szabjuk őket az Ön igényeinek és projektkövetelményeinek megfelelően.

ÁRSIN, CÍMKETARTÓ

Ársin méterre = mágneses ársin Ársin darabra = mágneses címketartó Mágneses ársin rendelhető méterben vagy darabolt méretekben.

FERRIT MÁGNES

Ferrit mágnesek kb. 80% vasoxidot és 20% bárium (BaO•6Fe2O3) vagy stroncium (SrO•6Fe2O3) oxidot tartalmaznak. Mivel ezek a nyersanyagok nagy mennyiségben vannak rendelkezéshez, mágnesek belőlük gyártva olcsók. Ferrit mágnesek formálása préseléssel történik. Amíg az izotropikus ferriteket "száraz" úttal gyártsák, anizotropikus ferriteknél "nedves" folyamat van használva.

NEODÍMIUM MÁGNESEK

Neodym mágnesek a legerősebb mágnes típusok jelenleg, kiváló mágneses paraméterekkel, mint a remanenció, koercitiv erő és energia szorzat. Neodym mágnesek a ritkaföldfém mágnesek csoportjába tartoznak, fő osszetételük vas (Fe), neodym (Nd) és bór (B). Ehez az alapanyagokhoz még hozzá vannak adva más elemek is, főleg kobalt (Co) és dysprózium (Dy) - ezek az elemek tovább fejlesztik a mágnes mechanikus és mágneses paramétereit (maximális üzemi hőmérséklet, remanenció, koercitiv erő,...).

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.